Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /www/webvol3/ke/zw3to11ltc7ceq8/smitrantrade.co.rs/public_html/includes/menu.inc).

Osram - Motocikli

Osvetljenje za motocikle - odlična vidljivost i visoke performanse.

Naročito sa motociklima i mopedima, optimalno svetlo je od suštinske važnosti: U mraku, motocikle je daleko teže spaziti nego putničke automobile. Dodatno, čak i male prepreke ili rupe mogu predstavljati ozbiljan rizik vozaču. Zbog toga, oni se moraju osloniti 100% na svoja svetla. Pravo svetlo čini motor prilično vidljivim svim učesnicima u saobraćaju, a vozaču daje perfektan pregled puta, i time povećava komfor u vožnji čak i prilikom loših vremenskih uslova.

OSRAM moto sijalice odlikuju se visokom efikašnošću, performansama i dizajnom. Posedovanje pravog svetla igra važnu ulogu, posebno za motocikle i skutere. U momentima tame motocikle je teže spaziti nego automobile, i motocikli se moraju osloniti 100% na svoje osvetljenje.

OSRAM otvara nove opcije za adaptaciju moto osvetljenja savršeno za individualne potrebe - sa inovativnim izvorom svetla koji su pioniri u smislu tehnologije, optike i bezbednosti.

OSRAM osigurava optimalno osvetljenje puta i produženo vreme za reakicju. Naše halogene moto sijalice su testirane na otpor na vibracije, u realnim ulslovima. Dodatno, xenon svetla visokih performansi se takođe koriste za osvetljenje na motociklima, obezbeđujući tako optimalnu pripremom za korišćenje na putu.

HID (Xenon) Halogene sijalice Signalne sijalice